S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

KONTAKTY

ikotliky.sk
SKLAD: Ľáliová 10
Bratislava
tel: +421919275553
ikotliky@ikotliky.sk
www.facebook.com/ikotliky

Novinky

arr3Kotlíkové súpravy s košom na varenieNovinka 2019 Kvalitné kotlíkové sety s praktickým košom na varenie jaterníc, klobás a... arr3Grilovacie panviceGrilovacie Panvice Panvice na grilovanie - Smaltované panvice, Železné panvice, Liatinové panvice... arr3Gulášové Párty súpravyKotlíkové súpravy Kombi aj na grilovanie   Kotlíkový PÁRTY set 16 L + Panvica na... arr3Kotlíky na gulášGulášové kotlíky a kotliny Najlacnejšie kotlíky na guláš, kotlíkové sety a kotlinové... arr3Nerezové kotlové súpravyNerezové kotlové a kotlinové súpravy na zabíjačku a gulášovú párty Maxi kotlinové sety s nerezovým... arr3Kotlíkové grilovacie súpravyKotlíková súprava na guláš + Smaltovaná panvica na grilovanie Kotlíkové sety s grilovaciou...

ANKETA

Som spokojný/á s profesionálnym vybavením mojej objednávky

Veľmi spokojný/á 54% Veľmi rýchlo vybavená objednávka 18% Chvíľu to trvalo, ale predsa 14% Vôbec 15%

Úvod » RÍMSKY HLINENÝ RIAD » Hlinený pekáč 4L


        

Hlinený pekáč 4L

Rímsky hlinený pekáč s pokrievkou 4L

nie je skladom

 


0x
Číslo produktu: 10471
naša cena bez DPH : 15,37 Euro
naša cena s DPH (23 %):
18,90 Euro
Strážny pes:
Strážny pes

Hlinený pekáč s pokrievkou

Mareriál: Pálená hlina

 

Rozmery:

Vnútorné rozmery: 21x26x7,5 cm

Vonkajšie rozmery: 23x32x8 cm

Výška: 16 cm

Objem: 4 L

Hmotnosť: 1,91 kg

 

Návod na použitie:

Pred prvým použitím nechajte pekáč na 2 hodiny stáť namočený vo vode. Pred každým použitím treba obidve časti pekáča vložiť na 15 – 20 minút do studenej vody , aby sa póry nádoby naplnili vodou. Takto sa počas pečenia v rímskom hrnci vytvorí para , ktorá zmäkčí mäso. Po odstránení pokrievky a ďalšom pečení sa na povrchu mäsa vytvorí chutná chrumkavá kôrka.

Rímsky hrniec je vhodný iba na pečenie v rúre, nikdy ju nepoložte na otvorený oheň, lebo pekáč Vám môže popraskať.

Dbajte na to, aby sa pekáč rýchlo neochladil. Odporúča sa rímsky hrniec po vybratí z rúry položiť na drevo alebo suchú utierku.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠIE

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZWY1MTRi
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod Euro

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: